donderdag 2 februari 2017

OOTD: Patches Party!


Zo, het was best fris de laatste weken en gelukkig is het nu iets warmer, maar een warme jas is niet geheel een slecht idee. Tijd om eens een warme OOTD te plaatsen, want zonder jas op de foto terwijl het zo fris was vond ik niet zo'n goed idee.
Ik heb deze jas vorige jaar in het begin van het jaar bij de Primark gekocht met het idee om er zelf wat leuks van te maken. Ik begon in de lente al met verzamelen en opstrijken van de patches en ben nooit opgehouden. Voor me gevoel is hij namelijk nog lang niet af en kan er nog genoeg bij. Het geluk was dat vanaf de zomer patches populair werden en zo makkelijker verkrijgbaar werden in verschillende winkels, waardoor het zoeken een stuk makkelijker werd.

jas - Primark
sjaal - geen idee..
patches - Ebay, Etsy, de markt, H&M, cadeau gekregen en nog vele andere plekken die ik niet meer weet..
broek - H&M
oorbel - Aliexpress
tas - Rebecca Minkoff
schoenen - Timberland


Naast een warme jas hoort ook een warme trui. Ik kocht deze NASA sweater net zoals de jas ook bij de Primark, maar deze komt uit het Amsterdamse mega filiaal. Jemig wat een enorme winkel is dat, je kan daar makkelijk in verdwalen! De ruimte en sterren blijven me fascineren dus deze trui moest ik hebben, maar daarna ben ik snel weer naar buiten gegaan.

De outfit is lekker simpel en misschien wel basic, maar lekker warm was hij wel en daar ging het uiteindelijk ook om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten