vrijdag 27 januari 2017

Trend: Ruffle Blouse


Ondanks dat het nog best fris is buiten mogen we langzamerhand al stiekem gaan kijken wat we in de lente mogen dragen. De dikke truien kunnen over een tijdje ver achter in de kast worden gelegd en de blouses mogen weer tevoorschijn komen zonder dat we er een jasje of vest over heen dragen. Als het aan mij ligt is dat best een fijn idee, ook al wil ik best nog wel een pak sneeuw zien liggen, maar goed dat gaat vast niet gebeuren.

Even weer terug naar die blouse, want daar draait het deze trend helemaal om en deze versie hoef je eigenlijk niet dragen met een jasje of vest. Ik heb namelijk over de "ruffle blouse", ook wel een van dé items van komend seizoen.


De ruffle blouse, je vindt hem denk ik helemaal geweldig of je vind het helemaal niks. Ik vind hem helemaal geweldig alleen zou ik hem zelf niet zo snel dragen, maar daar straks meer over.

Het is een opvallend kledingstuk en doet me zo nu en dan denken aan een kledingstuk uit de Victoriaanse tijd. Het leuke is anno 2017 wel dat hij in verschillende uitvoeringen word gemaakt en ook van verschillende stoffen. Zo zie je ze onder andere van kant, katoen en zelfs in denim.


Zoals ik al eerder zei, vind ik het een geweldige blouse alleen zou ik hem zelf niet snel dragen. Dit is niet omdat ik dit niet zou durven, maar ik ben wel van mening dat met al dat stof op mijn brede schouders het niet goed tot z'n recht komt. Iets wat ik heel jammer vind, maar goed het is niet anders. Dit betekend trouwens niet dat ik hiermee iedereen bedoel met brede schouders, want wie weet staat het jou wel geweldig.


1. Baby Blauw €27,-/ 2. Geborduurd €29,95/ 3. Kant €29,95
4. Wit €29,95/ Denim €701,-/ Perzik roze €60,-

Het leuke aan deze romantische blouse is dat je hem niet perse zo hoeft te dragen. Hij is namelijk prima te combineren met een stoere ripped jeans of leder kokerrok. Een veelzijdig item dus om in je kast te hebben, want naar een feestje of naar je werk is hij trouwens ook leuk om te dragen. Laat de lente maar komen zodat we weer blouses aan mogen doen! Of zou je hem nu al aan doen met het frisse weer...?bron foto 1
bron foto 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten