woensdag 25 januari 2017

Interieur: Vloerkleden


Mijn vriend en ik zijn al een tijdje opzoek naar een huisje, alleen wil dat jammer genoeg niet zo goed lukken. Ondanks dat weerhoudt dat mij niet om ondertussen al heel wat Pinterest borden vol inspiratie te verzamelen. Zo weet ik langzamerhand precies wat voor stijl ik in ons huis wil hebben. Nou betekend dat niet dat, dat niet zonder overleg gaat...


Naast heel wat items die je moet verzamelen zoals een wasmachine, tafels, stoelen, koelkast en ga zo maar door. Is het afstijlen natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk, Hierdoor geef je, je woning net zoals je outfit een persoonlijke touch.


Wat ik/wij graag zouden willen om de woonkamer af te stijlen is een mooi groot vintage vloerkleed. De inspiratie van deze vloerkleden wordt vaak bij de welbekende Perzische vloerkleden gehaald, alleen zijn deze bijv, opgeschuurd, verschoten en "versleten". Hierdoor geeft het net een wat stoere, rauwe en outdoor look.


Je hebt de vloerkleden in verschillende kleuren en met verschillende patronen. Ik denk dat wij voor een blauwe gaan, maar goed eerst een huis en dan ooit eens een vloerkleed.... ;-)
bron foto'sWat vind jij van deze vloerkleden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten