dinsdag 31 januari 2017

H&M gaat voor "Fast Fashion"De fashion shows zijn weer een volle gang en al heel wat modehuizen hebben hun nieuwste collectie's laten zien. Dat er nog lang geen einde in zicht is van dit modespektal blijkt maar weer, want we er staat namelijk nog een hoop voor ons te wachten en dit allemaal voor een betaalbare prijs.


De ene collectie is nog mooier dan de ander en de ander is weer duurder dan die ene. Ik kan wegdromen bij al die inspirerende modeshows, waar van de stoffen nog meer glimmen dan de sterren en de technieken nog moeilijker uit zien dan een scheikundeformule. Betaalbaar is het vaak niet en dat vind ik vaak genoeg erg jammer.

Gelukkig hebben ook de bekende modeketens steeds vaker een modeshow in petto en daar is H&M een voorbeeld van. Dit welbekende Zweedse merk heeft 1 maart een show in de planning en laat op deze dag de nieuwe H&M Studio lente/zomer collectie zien.


Een nadeel van vele shows is dat je nog even moet wachten tot je dat ene item wat je hebt gespot op de catwalk kan aanschaffen. Bij H&M is dit, dit keer niet het geval. Na o.a. Tom Ford, Burberry en Alexander Wang zal H&M namelijk ook het "see and buy" systeem invoeren. Dit betekend dat tijdens de show verschillende items gelijk in de winkels hangt. Ik denk wel dat dit voor een geselecteerd aantal winkels geldt en jammer genoeg weet ik nog niet welke. Maar zodra ik dat weet update ik dit artikel.

Fast food is snel, maar fast fashion kan er ook wat van! Hier onder alvast een voorproefje van de collectie.
bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten