zaterdag 22 oktober 2016

Lookbook: HYPE x Pokémon


Ik heb ze nog steeds niet allemaal gevangen en eigenlijk baal ik wel. Alleen is het al weer en poos geleden dat ik met mijn telefoon, daarbij de nodige gadgets en versnaperingen op avontuur ging om opzoek te gaan naar de bekende Pokémon. Je zou denken dat na een zomer vol Pikachu's, Magickarp's en Weedle's gevangen te hebben, de rage wel een beetje voorbij zou zijn. Nou ik kan je vertellen dat, dat wel een beetje waar is maar ook eigenlijk niet. En daar heeft "Just Hype" heel goed op ingespeeld. Ze hebben namelijk deze populaire beestjes als inspiratiebron gebruikt voor hun nieuwe collectie.


Voor het grote publiek is het denk ik wel even gedaan met het Pokémon-feest. Maar voor de "echte" fans moet het feest juist nog beginnen. 18 november (op mijn verjaardag maar dat is iets minder belangrijk natuurlijk...;-)) wordt er eindelijk weer een nieuw spel gelanceerd voor de Nintendo 3DS, namelijk Sun en Moon. En dat betekend naast een nieuw spel ook weer nieuwe Pokémon. Ondanks dat er telkens weer nieuwe Pokémon bij komen, blijft de eerste generatie van maar liefst 151 soorten het populairst van allemaal en daar ging Just Hype mee aan de slag.

Het klopt, niet al deze evoluties van Eevee zitten in de eerste generatie, dit is dan ook een van de uitzonderingen

Bijna de hele collectie bestaat uit sweaters en t-shirts. Ook zijn er twee rugzakken in de collectie te vinden met de Pokéball-rugzak als opvallende eyecatcher. Van een Pikachu sweater tot een Charizard t-shirt. Je ziet heel wat bekende Pokémon voorbij komen in de basic maar toch ook wel opvallende collectie van Just Hype.
Ik word vrolijk van deze collectie en dat ondanks dat ik mezelf niet  een volwaardig Pokémon-fan vind zou ik er best mee willen rondlopen. Ik vind de Jigglypuff sweater bijv. helemaal leuk en ook de Magickarp t-shirt en Gengar rugzak zou ik dragen. Comics en cartoons zijn hip in de modewereled en ook Pokémon hoort hier dus sinds kort bij. Ik ben benieuwd of dit aanslaat en of het grote publiek net zoals met het Pokémon Go spel, ook zo makkelijk wegloopt met deze collectie. Ik hoop het!

Bekijk de rest van de collectie hier onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten