donderdag 8 september 2016

OOTD: Oversized Denim Jacket


Deze week is gelukkig weer even de zomer in het land. Iets wat van het weekend helemaal niet het geval was. Een bui hier en een windstoot daar. Koud was het niet, maar een jasje was wel zo nu en dan fijn om te dragen. Zelf droeg ik dan graag dit oversized denim jacket, stoer, comfortabel en zeker overal mee te combineren.


Een denim jacket is al jaren lang heel erg populair, maar anno 2016 draag je hem niet meer precies passend en met het wel bekende oilily sjaaltje. Het mag allemaal wat stoerder en net zoals bij truien, broeken en tops, mag ook de denim jacket oversized.Vind je een basic oversized jacket nou nog te saai, dan kan je er altijd patches op naaien of zelf aan de gang gaan met naald en draad. De patches die je op het jacket ziet wat ik aan heb zaten er trouwens al op, maar ik denk dat ik er sowieso nog wel wat bij komt.

Ik draag het jacket met een wit heren shirt van Bas Kosters, ripped jeans en mijn geliefde metallic boots. Zoals je kan zien is mijn haar weer blauw! Als je me op instagram volgt had je namelijk gezien dat ik alweer een keer terug ben gegaan naar zwart, maar goed ik kon niet zonder mijn blauwe lokken, dus daar zijn ze. Misschien dat ik daar ook eens een artikel over kan schrijven. Zou dat leuk zijn?Een klein, maar leuk detail. Ik rol eigenlijk altijd mijn mouwen op als dat mogelijk is. Bij een denim jacket vind ik bijv. heel erg leuk, maar ook bij een blouse doe ik dit vaak. Dit geeft namelijk net een wat nonchalantere look. Daarnaast kan je ze natuurlijk ook opstropen, als dat mogelijk is.

oversized denim jacket - Zara
t-shirt - Bas Kosters
ripped jeans - H&M
metallic boots - Dr. Martens

"Dit is een echte Chamali outfit", werd er gezegd toen ik hem liet zien aan de mensen om mij heen. Misschien is dat ook wel zo, ik voelde me er namelijk wel als een vis in het water in.


In welke outfit voel jij je lekker?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten