dinsdag 20 september 2016

MAN: Neuspiercings


Back to the ninties! Je kan er echt niet meer om heen. De chokers vliegen om je oren en ook de mini rokjes en plateauzolen zijn weer terug van weg geweest. Naast dat wij dames de trends uit de jaren negentig weer herbeleven, kunnen de heren dit ook maar al te goed. Dit doen ze niet alleen maar qua kleding, maar ook op accessoires gebied gaat de trendy man helemaal los. De neuspiercing is namelijk weer terug van weggeweest en zie je steeds vaker terug komen in het Nederlandse straatbeeld bij mannen.


Lenny Kravitz was/is denk ik wel één van de bekendste mannen die neuspiercings draagt. Met z'n volle bos krullen die hij trouwens zo nu en dan inwisselt voor wat kortere coupe en ontblote torso maakt hij menig meisje helemaal gek. Naast neuspiercings heeft hij er meer, maar deze viel toen de tijd wel erg op, want hij heeft er niet één maar twee.

Lenny Kravitz met zijn neuspiercing "austin bar"

De bekende neuspiercing aan de zijkant van je neus ook wel de "nostril" kennen we allemaal, maar omdat we sinds een aantal jaren terug ook de septum weer voorbij zien komen bij verschillende dames, is deze ook niet onopgemerkt gebleven bij de heren.

septum en nostril
Nostril, septum of wat voor neusspiercing dan ook. Ik vind het gewaagd en stoer en zeker ook stijlvol en trendy voor haar maar ook zeker voor hem. Het is eens wat anders dan een tattoo of gekleurd haar. Het blijkt maar weer, trends worden door alle genders gedragen en naar mijn idee is dat super cool. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of je zelf ook een neuspiercing zou dragen als man zijnde. Ik zou zeggen doen, alleen moet het natuurlijk wel bij je passen en je er lekker bij voelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten