dinsdag 6 september 2016

Krachtige Kristallen


Telkens als ik bij mijn vriendinnetje Bianca op bezoek ben valt mijn oog gelijk op haar enorme verzameling kristallen. Ondanks dat ik ze al meerdere keren goed heb bekeken, kan ik het niet laten om ze telkens opnieuw te bewonderen. De ekster in mij komt gewoon in mij naar boven en ik sta er telkens weer van versteld wat voor mooie kleuren en vormen ze hebben.

Naast dat ze heel erg mooi en een leuke decoratie zijn voor in je huis of als accessoire worden gedragen, hebben de kristallen ook verschillende krachten en daar wou ik graag meer over weten. Daarom vroeg ik Bianca of ze daar meer over wou vertellen en zo gezegd zo gedaan.


Er zijn heel wat verschillende kristallen en omdat ze natuurlijk niet alles kan beschrijven heeft ze er vier uitgekozen. Je zult er vast wel een paar herkennen en ik ben benieuwd of je de werking van elke steen al wist.


Regenboog Titanium Kwarts (Rainbow Titanium Quartz)

Regenboog Titanium Kwarts is eigenlijk ook bergkristal, maar deze is behandeld met goud, waardoor het zijn olieachtige regenboog glans krijgt.  Deze steen heeft een hoge energie en zou ervoor zorgen dat iedereen krijgt wat hij nodig heeft. Het kristal geeft kracht en energie. Een prachtige steen om te dragen als je last hebt van energetische blokkades (vooral bij creativiteit).


Bergkristal (Crystal Quartz)

Bergkristal is een witte/melkachtige of transparante steen. Het is een van de meest gevonden stenen en daardoor ook de bekendste. Deze steen heeft een enorme geneeskracht. Het helpt bij een goede concentratie en helder denken. De steen werkt zuiverend, verkoelend en helpt het lichaam in balans te brengen. Het is een perfecte steen om te dragen bij evenwichtsstoornissen, reisziekte en misselijkheid.Engelen Aura Kwarts (Angel Aura Quartz)

Engelen Aura Kwarts is eigenlijk bergkristal wat behandeld is met platina of zilver, waardoor het een prachtige regenboog glans krijgt. Er komt een serene energie van af en geeft een tevreden gevoel. Het schijnt dat deze steen een connectie heeft met het Engelenrijk en zou helpen bij spirituele inzichten en je levensdoel vinden. Een fijne steen om te dragen als je last hebt van stress, negatieve emoties en zorgen.


Amethist (Amethyst)

Amethist is ook een van de bekendste stenen. Wie kent deze paarse steen nou niet? Amethist wordt vaak in een kamer neergezet met als doel om deze ruimte te reinigen en de mensen te beschermen. Het is een steen die inzicht geeft in gedrag en keuzes die je maakt. Leg Amethist nooit in de zon, hierdoor kan de paarse kleur wegtrekken! Draag deze steen als je last hebt van hoofdpijn of migraine. Leg hem onder je kussen als je vaak slaapproblemen en nachtmerries hebt.


Mooi zijn ze he.., en ook nog eens handig! Twee vliegen in één klap dus. Vind je het leuk om nog meer kristallen te bekijken misschien ook wel aan te schaffen. Volg dan Bianca op instagram (@mysticmineralclothing) of neem een kijkje op haar webshop www.mysticmineralclothing.com


Welke kristal vind jij het mooist en heb je misschien wel in je bezit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten