woensdag 10 februari 2016

MAN: Kenzo Fall 2016


Een regenboog aan kleuren kwam voorbij tijdens de Kenzo show voor mannen die alweer een paar weken geleden werd getoond in Parijs. Los daarvan wou ik hem toch aan jullie laten zien, want ik heb nou eenmaal een klein beetje een zwak voor Kenzo. Naast mijn zwak voor het merk vond ik het ook een toffe show en werd ik vooral enthousiast door de vele prints die gebruikt werden.

Maar liefst 47 looks werden er getoond tijdens de show. Langzaam veranderde het kleurenpalet van donker burgundy naar fel rood. Wat wel constant te zien waren, waren de vele prints die gewoon met elkaar werden gecombineerd. Het silhouet was ruim en had net zoals bij meerdere modehuizen een ninties vibe over zich heen.

 
bron

De oversized jassen in combinatie met de drukke prints vind ik denk ik het mooist van de hele show. Ook vind ik de opvallende sweaters erg tof. Iets wat ik minder vind is het lakleren pantalon, maar die zie je niet zoveel voorbij komen. Ik ben blij dat Kenzo weer voor wat opvallends en kleurrijk is gegaan en oversized wat we altijd wel gewend zijn van dit merk. Ik vind het een geslaagde collectie en ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten