maandag 8 februari 2016

Beauty: Glitter Sproetjes


Glitter sproetjes! Toen ik deze trend voorbij zag komen, vond ik hem gelijk al leuk. Het is namelijke en leuke toevoeging aan je beauty look als je eens lekker wilt opvallen en wilt stralen. Nou zijn er al  menig meisjes die in het bezit zijn van deze gezellige vlekjes, maar straks kan iedereen mee doen.

Echte sproetjes zijn natuurlijk anders dan de glitter sproetjes waar ik het over heb. De glitter sproetjes maak je heel gemakkelijk zelf door grove glitters op het gezicht te plakken. Ook kan je met metallic verf op je gezicht kleine sproetjes tekenen.


We zagen deze trend vorige jaar ook al tijdens de Vivienne Westwood Red Label show, alleen waren de sproetjes toen niet alleen met glitter maar ook in verschillende kleuren te zien.

Eigenlijk denk ik wel dat deze trend wel gaat aanslaan. Het is namelijk een makkelijk en toch leuk lookje en prima te combineren bij een festival outfit. Van de zomer zien we misschien wel allemaal glitter gezichtjes stralen over straat. Dat zou toch gezellig zijn. Ik ben in ieder geval enthousiast!

Vivienne Westwood Red Label

Geen opmerkingen:

Een reactie posten