donderdag 14 januari 2016

Trend: Pom Pom


Ken je ze nog? De zachte bolletjes die je ze ook wel "pom pom" noemen. Je hebt ze misschien wel gemaakt op school, ik in ieder geval wel. Nou ik hoop dat je de techniek nog onder de knie hebt, want je mag ze namelijk weer gaan maken. De pom pom is namelijk weer helemaal terug en worden de nieuwe eyecatchers van je outfit.


Pom pom's zijn schattige zachte bolletjes die gemaakt zijn van wol of (fake) fur. Ze zijn er in alle kleuren en maten om zo verschillende items op te pimpen. Van tassen tot schoenen en van truien tot rokken. Niks is te gek en het zal me niks verbazen als langzamerhand deze oude vriend het straatbeeld komt opvrolijken.

bron

Je hebt van die trend die heel leuk zijn, maar soms niet helemaal haalbaar vanwege de kosten die er aan verbonden zitten. Want om nou telkens een nieuwe garderobe per seizoen aan te schaffen om er zo volgens de laatste trend bij te lopen vind ik nog al overdreven. Deze trend daarentegen kost bijna niks en kan je snel en makkelijk toepassen.

Je hebt namelijk vast nog wel een bolletje wol ergens liggen en anders je moeder, oma of buurvrouw wel. Maak een paar leuke bolletjes en naai die aan een basic sweater of plak ze aan je saaie zwarte pump. Tadaa!! Je trendy trui, pump, tas etc is geboren! Vind je het te lastig om pom pom's zelf te maken. Ga dan even langs de markt of fourniturenwinkel die hebben namelijk wel eens kant en klare pom pom's liggen. Wel zitten deze vaak aan een lint vast, maar daar kan je natuurlijk ook hele leuke dingen mee doen. Wat dacht je bijv. van een rand pom pom's langs je rok?

Ik vind de pom pom heel erg leuk en speels overkomen in een outfit. Misschien wel een leuk idee om er eens een DIY mee te maken. Ik zal er eens over nadenken. Want er zijn genoeg manieren om de pom pom fashionable te combineren.Wat vind jij van de pom pom's?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten