vrijdag 29 januari 2016

Trend: Pajama Party!


Je kent het vast wel, van die momenten dat je liever lui dan moe bent, nergens zin in hebt en al helemaal niet wilt bedenken wat je vandaag nu weer eens aan zal doen. Het leven is soms zwaar en al helemaal om er leuk uit te zien... Dat zou je zeggen, maar dat is nu verledentijd want één van dé trends van aankomende lente is de pyjama trend. Ja je leest het goed. Je mag straks in je lekker zittende slaapoutfit de deur uit!


Oke, ik heb het misschien wat mooier gemaakt dan dat het is, maar leuk blijft het wel. Aankomend voorjaar mag je nog steeds in een pyjama over straat en kan je elke dag een "PJAMA PARTY" houden. Wel zit er natuurlijk een maar aan vast, want het is natuurlijk niet dat je de eerste de beste Snoopy pyjama die je in de kast hebt aantrekt en zo over straat gaat.

Sonia Rykiel - Alexander Wang - Loewe - Gucci
Balenciaga - Dolce & Gabbana - Givenchy - Calvin Klein
Iedereen weet hoe een pyjama er uit ziet en eigenlijk is aan dat beeld ook niks veranderd. Want bij verschillende modehuizen zag je de pyjama look al voorbij komen. Dit zijn ruimzittende outfits van verschillende soepele stoffen, zoals een "echte pyjama". Met prints, kant en verschillende soorten linten worden de pyjama's gedecoreerd. Balenciaga gaat nog een stapje verder en voert je nachtkleding trend helemaal door om zelfs de modellen pantoffels te laten dragen.


De pyjama trend zoals die op de catwalk is te zien is misschien wat te heftig om te dragen voor de gemiddelde mens. Daarom kan je hem natuurlijk geheel op eigen wijze en smaak afstijlen. Je hoeft namelijk voor de hele pyjama outfit te gaan, maar je kan natuurlijk ook een deel daar van dragen. Zo kan je alleen de broek dragen met een mooie top er op of juist het pyjama jasje met een stoere jeans.

bron

Durf je het wel aan en wil je er helemaal voor gaan. Kies dan voor een mooi exemplaar van een mooie stof van goede kwaliteit. Het is namelijk niet de bedoeling dat het lijkt alsof je echt zo uit bed bent gestapt. Stijl hem ook mooi af met verschillende accessoires en een goed paar schoenen. Tip, Kies bij deze outfit voor een geometrische tas en hou je haar rustig. Zo creëer je rust en wordt het niet te rommelig.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel even moet wennen aan deze trend. Een echte mening heb ik er dan ook nog niet over.. Ik ben wel benieuwd wanneer ik deze trend voor het eerst in het straatbeeld zie verschijnen. Dus dat word denk ik geduldig afwachten..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten