zondag 10 januari 2016

Trend: Grillz


"Smile for me daddy... Let me see ya grill." Je kent het liedje misschien nog wel die rapper Nelly zo ongeveer tien jaar geleden door  je speakers hoorde zingen. Grillz waren toentertijd helemaal hip en elke stoere R&B zanger(es) had er wel eentje. Ik vroeg me opeens af waar die glinsterende accessoire opeens gebleven was en ging op onderzoek uit. Want zou anno 2016 de grillz nog wel gedragen worden?

Ja hoor! Het duurde niet eens zo heel lang om een antwoord op mijn vraag te krijgen. Verschillende celebs zoals, Rihanna, Beyonce, Miley Cyrus en zelfs onze Josje Huisman (K3) dragen allemaal een grillz. Alleen zijn de ontwerpen een stuk sierlijker en subtieler dan vroeger.


Natuurlijk zijn er ook genoeg uitbundige grilz te vinden, alleen lijken die soms net kleine kunstwerkjes die je om je tanden kan dragen. Van bloemetjes tot schakels, niks is te gek en dat allemaal vol met steentjes.

bron

Zelf zou ik niet zo'n glitterboel in mijn mond dragen, maar zo'n subtiele versie kan ik wel waarderen. Best leuk voor tijdens een feestje. Ik ben benieuwd wat jij van de grillz vindt en of je ze zelf zou dragen? Ik denk dat we ze niet veel zullen zien in het straatbeeld en ze alleen zien stralen in videoclips of speciale gala's.Wat vind jij van de grillz?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten