dinsdag 12 januari 2016

Mary Katrantzou Pre Fall 2016


Prints!! Ik houd zo van prins, Hoe drukker hoe beter en hoe meer kleur hoe vrolijker ik er van word. Nou ben ik gelukkig niet de de enige die van prints houdt en je ziet dan ook heel wat prints voor bij komen in de nieuwe (pre-)fall collectie's die nu langzamerhand worden geshowd aan het grote publiek.


Ruim een week geleden heeft Mary Katrantzou een mooi collectie laten zien vol prints en verschillende materialen. Een van de materialen die je veel terug ziet komen in de collectie is cashmier. De stijl van de collectie is naast dat hij vol met prints is, ook minimalistisch met een Brits tintje. De meeste ontwerpen zijn namelijk vrij basic maar worden weer interessant door de verschillende structuren in de stof. Ik word vrolijk van de collectie en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.


1 opmerking: