zaterdag 16 januari 2016

MAN: Primark Lookbook Spring 2016


Terwijl ik dit typ valt de natte sneeuw naar beneden, maar ach dat weerhoudt mij niet om jullie alvast wat inspiratie op te laten doen voor aankomende lente. Primark heeft namelijk weer een leuk lookbook voor jullie mannen samengesteld. Sneeuw of geen sneeuw, de modewereld gaat gewoon door.


Ondertussen is overal de sale in volle gang, om ruimte te maken voor de nieuwe collectie's. Heerlijk vind ik dit want dat betekend dat we straks weer fijn in opgeruimde winkels de laatste trends mogen bewonderen.


Naast dat de Primark nu ook sale heeft, stroomt daar langzamerhand de nieuwe collectie voor aankomend voorjaar al binnen. Ik werd nog niet zo vrolijk van de damescollectie, maar de mannencollectie daarentegen juist weer wel. Een perfecte reden dus om die met jullie te delen. Wel valt het me op dat wat ik in de winkel heb zien hangen niet in het lookbook te zien is. Iets wat eigenlijk ook niet zo gek is, want Primark veranderd zo vaak van collectie's dat je het bijna niet kan bij houden.


Donkerblauw is de hoofdkleur van de collectie, maar ook grijs en lichtblauw spelen een belangrijke rol. Ondanks dat de collectie vrij preppy is, zijn er ook verschillende urban invloeden terug te vinden. Ik ben daar erg blij mee, want anders zou het geheel misschien nog al saai maken.

De opgerolde broekspijp mag nog steeds volgens Primark, maar dit keer met een blote voet er in en zelfs onder een pak hoef je niet meer te zoeken naar een bijpassend paar sokken.


De collectie is niet heel erg verrassend, maar het leuke vind ik dat door middel van verschillende materialen en invloeden toch een jonge collectie wordt laten zien voor de preppy jongeman anno 2016. Wel mis ik een beetje een echte eyecatcher en een subtiele kleur die juist tegenover blauw zou staan. Desalniettemin is de collectie een perfecte uitgangspunt om verder op te bouwen, want Primark heeft altijd meer dan genoeg in de winkel liggen dus mix en match er maar op los. Hou je toch liever van meer basic, dan kan je prima met deze collectie alleen aan de slag.

Wat vind jij van dit lookbook van Primark?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten