zondag 31 januari 2016

De "nieuwe" Barbie


Ik heb de leeftijd dan niet meer om met deze populaire pop te spelen, maar ondanks dat blijft ze de eerste "vriendin" die mij in contact bracht met mode. Dus dat is naar mijn idee een goed excuus om toch over de wel bekende Barbie een blogbericht te schrijven. Barbie heeft namelijk groot nieuws!


Perfect gestijld blond haar, helderblauwe ogen, een taille zo dun dat je er bang van wordt en eindeloos lange benen. Dit zijn denk ik wel de belangrijkste kenmerken van Barbie. Jaren lang was dit prima, maar naar mate de tijd verstreek kreeg Barbie steeds meer kritiek. Zou ze te dun zijn en alles behalve realistisch. Het bedrijf achter Barbie wou hier wat aan doen en heeft ter gelegenheid van Barbie's 57-jarige jubileum haar een make-over gegeven.


Zeven huidtypes, 22 oogkleuren, 30 haarkleuren, 24 haarstijlen en maar liefst 14 gezichtsvormen. Je kan wel zeggen dat ze goed hun best hebben gedaan en dat is nog niet alles. Want naast dat de wel bekende dunne Barbie er zal zijn, zijn er nu ook verschillende normale en curvy modellen verkrijgbaar.


Zo voor iedereen wat wils dus en als je toch liever de "ouderwetse" Barbie wilt, is die natuurlijk ook gewoon te koop. Check de webshop voor alle soorten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten