woensdag 27 januari 2016

Balmain Kids


Hoofdontwerpen Olivier Rousteing noemde North West het ultieme Balmain kind. Dit was dan ook de reden waarom alleen de kleine spruit van Kanye en Kim K. in speciaal voor haar ontworpen designs van het Franse modehuis mocht lopen. Alleen gaat hier binnenkort verandering in komen, want vanaf aankomende zomer kan de rest van de fashionable kinderen zich ook omtoveren in een echte Balmain outfit en is dus North niet meer het enige Balmain kind...

Maandag werd er een tweet de wereld in gevlogen. Balmain kondigde na hun succesvolle samenwerking met H&M dat ze in juni een kindercollectie zullen lanceren. Hierdoor is North West dus niet meer de enige die in de creatie's van het Franse modehuis zal lopen en dat zal vast wel even wennen zijn voor haar moeder. Maar ach die verzint wel wat anders.


De collectie bestaat uit maar liefst 55 items en is niet geheel onbetaalbaar. De prijzen liggen tussen de €190,- en €5500,-. Tja, je moet er wat voor over hebben om je kind in het wel bekende colbert met gouden details of opvallende jurk te laten paraderen. Wel is het zo dat je straks samen met je "mini me" je outfits goed op elkaar kan afstemmen. Welke verkooppunten de collectie verkrijgbaar zal zijn in Nederland is nog niet bekend. Wel kan je natuurlijk altijd de webshop van Balmain in de gaten houden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten