dinsdag 8 september 2015

Lookbook: Primark Fall/Winter 2015


Ze zeggen dat we hem nog te goed hebben, de nazomer. Of die ook echt gaat komen is nog maar afwachten, maar wie weet... Door al dat grauwe en regenachtige weer van de laatste tijd zou je het haast niet geloven en spontaan een warme trui aantrekken, terwijl je stiekem fantaseert over de looks die je gaat dragen tijdens de herfst. Heel moeilijk is dit niet want langzamerhand worden zwierige zomerjurkjes ingeruild voor winterjassen en de vrolijke sandaaltjes zijn nergens meer te vinden, want daar staan de stoere boots alweer in de winkels. Ook Primark doet hier aan mee en omdat ik graag bij deze low budget winkel shop vond ik het wel weer eens leuk om een lookbook met jullie te delen. Dit keer die van de herfst en winter collectie, zodat je langzamerhand al een beetje in de stemming kan komen.


We gaan nog steeds terug in de tijd, de jaren 70 blijft namelijk bij veel modeketens een favoriet, zo ook bij Primark. Het leuke is wel dat Primark niet alleen voor de zwierige jaren 70 hippie-stijl heeft gekozen, maar ook stoere punk invloeden zijn terug te zien in de collectie.


Van knuffelbare fake fur jassen tot stoere boots en van schattige jurkjes vol kant, biker jacks en pocho's. De collectie zit vol leuke items, waar ik best gelukkig van word, ondanks dat dit ook betekend dat we de zomerkleding in onze kast mogen verstoppen. Ach elk seizoen heeft zo zijn charme en dat we dan weer wat anders aan mogen is ook wel erg leuk.


Warme kleuren worden gemixt met koelen, net zoals de verschillende materialen die je in de collectie duidelijk voorbij ziet komen. Ik ben benieuwd hoe het er in het echt uit ziet en of ik dan net zo enthousiast ben. Om een antwoord op deze vraag te krijgen hoef ik niet al te lang te wachten, want langzamerhand stroomt ook deze collectie bij de Primark de winkel in.


Wat vind jij van de nieuwe collectie van Primark?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten