zondag 20 september 2015

Er staat een pony in de gang..


Soms zijn er van die dingen waar je moeilijk afscheid van kunt nemen. Nou heb ik daar in het algemeen zo nu en dan al meer last van dan een gemiddeld persoon, maar dat terzijde. Want dit was namelijk wel even een ander verhaal. Ruim tien jaar liep ik er mee rond en ook als klein meisje was ik in het bezit van dit pluimpje haar wat mijn voorhoofd lekker warm hield. Ik heb het over "mijn" pony. Het was mijn beste vriendin en ik kon ondanks de nodige bad hair days prima met haar door één deur. Toch vond ik het tijd voor wat anders en daarom besloot ik na ruim een jaar, ja je leest het goed een jaar twijfelen toch de knoop door te hakken. Die pony is leuk, maar het is tijd voor wat anders. Vaarwel!


Nu zijn we bijna twee weken verder en ik kan je eerlijk bekennen dat ik nog niet zo goed weet of ik het nou wel of niet leuk vindt. Er kwam nog meer twijfel dan ik hiervoor al had toen ik van de week het nieuws las; De pony is HOT! En dit was niet alleen de "schuld" van de trendspotter die de haartrends op een rijtje zet, nee ook niemand minder dan "onze buurvrouw" de hertogin van Cambridge Kate Middleton, die namelijk net zoals ik had besloten voor een nieuw kapsel te gaan, alleen dan anders.. Waarom?! Waarom juist nu? Waarom kon ze dat niet een week eerder besluiten..


Nee hoor wees gerust zo erg zat ik in niet in de put, naja misschien vijf minuten maar daarna moest ik er eigenlijk wel om lachen. Ik bedenk weer wat, sla ik de plank weer helemaal mis.. Haha whatever!


De pony blijft altijd een leuk onderwerp want je vind d'r leuk of je vindt het helemaal niks, ik denk eigenlijk dat er geen tussenweg is en daarom vind ik het wel weer leuk dat hij nu weer helemaal hip is. Of deze trend weer aanslaat bij de grote menigte is denk ik een tweede vraag.

Maar weer even terug naar mijn kleine haarverandering, want daar ben ik echt wel van bewust.;-) Is mijn manier van haardracht niet helemaal uit. De (extreme) zijscheiding was veel te zien tijdens verschillende fashion shows en is dus ook één van de haartrends van dit najaar. Woeehooee ik loop er dus niet helemaal oudbollig bij, ach en dan als nog wat maakt t uit. Trends zijn heel leuk, maar je er zelf prettig bij voelen is nog leuker én belangrijker.


Gelukkig is er één groot voordeel, haar groeit gewoon weer aan en je kan het altijd weer afknippen. Dus wie zal het zeggen, straks loop ik over een paar maanden net zoals Kate weer met een mooie pony bij. Alleen kan het dan wel zo zijn dat ik tegen die tijd weer helemaal uit de mode ben met mijn "oude vriendin".
Liefs, Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten