donderdag 23 juli 2015

Moschino Fall/Winter 2015


Moschino maakt er telkens weer een feestje van. Ze nemen "de modewereld" niet zo serieus en gaan vooral hun eigen gang. Dit is iets waar Katy Perry zich ook wel in kan vinden en daarom is het denk ik ook niet zo gek dat deze zangeres de nieuwe muze is van Jeremy Scott de ontwerper van Moschino.


Je vindt het leuk of je vindt het afschuwelijk, ik denk niet dat er geen tussenweg is. Ik ben sinds ik weet dat dit merk telkens weer een kleurrijke verrassende collectie laat zien een groot fan. Kleuren die je tegemoet schreeuwen, veel cartoons en overdreven opvallende ontwerpen. Mij kan je er voor wakker maken om deze mode met een knipoog te mogen bewonderen.


Omdat Katy Perry de nieuwe muze is van het merk is ze gelijk te zien in de nieuwste campagne voor aankomende herfst/winter. De hele collectie heeft een urban vibe en ook graffiti speelt een grote rol. Daarnaast worden er ook veel gewatteerden stoffen, denim en leer gebruikt. De kleuren zijn niet eens zo fel en hysterisch zoals we gewend zijn van Moschino, maar elk item blijft een eyecatcher zoals we van ze gewend zijn. Bekijk en oordeel zelf. Ik ben benieuwd wat je er van vindt.
bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten