zaterdag 25 juli 2015

Food: Creative Sushi


Sushi! Het is denk ik wel een van mijn lievelingsgerechten. Ik ben er denk ik eigenlijk wel verslaafd aan en het liefst eet ik het elke week. Het is een feestje om te eten, naast dat het lekker is en ook nog eens niet zo zwaar op de maag valt ziet het er ook vaak heel mooi uit. En laat nu net deze blogpost hier over gaan..


Ik kreeg best trek bij het maken van dit artikel, want ik zag zoveel lekkers en mooi's voorbij komen. Te mooi om op te eten eigenlijk, want zoals eigenlijk de Japanse keuken wel om bekend staat is dat ze een kunstwerkje kunnen maken van eten. Zo ook van sushi en terwijl de een heel mooi is, is de andere juist weer heel schattig of weer grappig. Kijk mee en oordeel zelf.

Pandabeer!

Wauw, dit is pas een mooie burger..

Heel mooi

Aaahh zo schattig, mini sushi. Zou je het kunnen eten?

Een kunstwerkje

Skull sushi..

Kunst..

Ik wil niet weten hoeveel kleurstof hier in zit. Wel heel tof!

Cute

Dragon roll

Komkommer sushi

bron
bron


Lust jij ook zo graag sushi?Geen opmerkingen:

Een reactie posten