dinsdag 21 juli 2015

Beauty: Stiletto Nails


De hak van een stiletto, dat was de inspiratie voor deze nagel trend. De stiletto nails zijn niet meer weg te denken en terwijl we in de ninties meer de (extreem) lange variant hier en daar voorbij zagen komen, zijn de nagels anno 2015 een stuk korter en doet het me eigenlijk meer denken aan klauwen.


Klauwtjes,  misschien klinkt dat wat  liever dan het woord klauwen, naast dat het er misschien wat angstaanjagend uit kan zien is het wel degelijk vrouwelijk. Dit omdat door de puntige nagels je vingers langer lijken net zoals bij het dragen van stiletto's. Of je het mooi vind is natuurlijk een tweede vraag, het is denk ik vooral erg wennen want het is wel even wat anders dan een standaard manicure.


Vaak zijn de nagels niet echt, worden ze in verschillende kleuren gelakt en versierd met kraaltjes, steentjes en andere tierelantijntjes. Ook zie je hier en daar wel eens een basic versie, maar de veel voorkomende manier van het dragen van deze trend is wel in een kleur naar keuze.


Ik heb nog niet echt een mening over deze manier van manicure. Het lijkt me vooral nog al onhandig en ik heb het idee dat je constant jezelf en andere met deze puntige nagels kan bezeren. Ik ben benieuwd wat jij er van vind en of je er misschien ervaring mee hebt. Zelf zou ik het denk ik niet zo snel dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten