zaterdag 20 juni 2015

WE LOVE SALE


SALE, SALE en nog eens SALE! Je hebt het vast al wel gemerkt. de sale is weer in volle gang en dat betekend dat je, je garderobe voor leuke prijsjes kan aanvullen. Het is natuurlijk erg leuk om de sale te checken bij de H&M, Mango en/of River Island. Maar droom jij nou ook niet eens van die ene mooie designer tas of die te gekke designer pumps die alles behalve binnen handbereik zijn omdat ze te duur zijn. Juist ja, dat dacht ik al. Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ook de designer (web)shops hebben sale!


Als ik eerlijk ben heb ik niet zoveel van een designer. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar meer omdat ik het gewoon niet kan betalen en/of dat ik liever meerdere dingen van dat geld koop dan dat ik één duur ding koop. Ondanks dat blijf ik dromen van een geweldig Celiné tas, een Moschino trui en te gekke Fendi zonnebril.

Deze Celiné tas staat al jaren op m'n wish list

Maar daar is ze dan, de sale! Door haar gaan heel wat kleine deurtjes open die anders goed dicht zitten voor heel wat modeliefhebsters. Nou is het nog steeds een hele slok op een borrel als je in de sale een designer item wilt kopen, maar goed je moet ergens beginnen.

Je voorbereiden is het halve werk, dus laten we dat eerst even doen. Bedenk van te voren wat je graag zou willen en vooral hoeveel geld je te besteden hebt. Weet je wat je wilt en heb je het ook nog eens gevonden, dan is het altijd goed om er een nachtje of een paar uur (als een nachtje te lang is ;-)) over na te denken. Het is namelijk niet niks en je mag het best als een investering zien. Je kan jezelf de volgende vragen stellen "Heb ik genoeg geld" "Vind ik "item" echt heel leuk of wil ik het omdat Kim Kardashian hem ook heeft" "Vind ik "item" over een paar jaar nog leuk" "Is het, het geld waard". Die laatste is een gewetensvraag en dat is best lastig, maar niet geheel onbelangrijk om jezelf die vraag te stellen. Het zou toch zonde zijn als je er na een paar maanden op uitgekeken bent.

Ben je er helemaal over uit en denk je dat dit hem word, dan zou ik zeggen ren naar de kassa of stop hem snel in je online winkelmandje. Betalen en genieten maar! Vanaf nu ben je in het bezit van je droom pumps, jurk, tas, ketting of wat dan ook en dat mag de hele wereld weten. Want niks is natuurlijk leuker dan je nieuwe gescoorde items showen.

Tip: Heb je nog even geduld, dan kan je het beste nog even wachten met kopen. Over een paar weken zullen de kortingen nog hoger worden en heb je straks voor een nog kleiner prijsje je designer pareltje. Wel is er een kans dat je mis grijpt en niks hebt..

Wat is winkelen toch leuk en helemaal als je het minder kost dan, anders. Je zal vast al we in de stemming zijn en om je nog meer in de stemming te krijgen heb ik mijn favorieten om een rijtje gezet die ik tijdens het rondneuzen om Net-A-Porter voorbij zag komen. Dé designer webshop waar elke modeliefhebber vrolijk van word. Ik heb een maximum van €300,- aangehouden zodat het niet al te gek werd. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn favorieten vinden of het ook jullie favorieten zijn of dat je juist voor iets heel anders zou gaan. Ook vraag ik me af of je misschien al wat in de sale hebt gescoord en zo ja wat? :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten