dinsdag 16 juni 2015

Trend: Tiny Necklaces


Klein, dun, smal en lekker fijntjes. De kettinkjes die je tegenwoordig ziet zijn alles behalve opvallend. De statement necklace is nog lang geen verledentijd, maar anno 2015 mag het allemaal wat kleiner en subtieler.


Je kan alle kanten op met deze trend. Zo kan je voor less is more gaan, maar ook verschillende soorten (fijne) kettinkjes met elkaar matchen is erg leuk. Of je nou goud, zilver of rosé door elkaar mixed, dat is geen enkel probleem want regels zijn er niet.


Wat ook erg leuk is aan deze trend is dat deze in verschillende prijsklasse verkrijgbaar is. Zo kan je bijv. een leuk kettinkje bij Primark kopen voor €2,-, maar je kan er ook voor kiezen om een echt zilveren variant van Heart to Get aan te schaffen voor €59,95. Voor iedereen wat wils en dat is natuurlijk het aller leukste aan trends.

van links naar rechts
€15,- &Other Stories/ €59,96 Heart to Get/ €7,99 H&M
€12,- Topshop/ €52,- Orelia/ €17,95 Mint
€10,95 Asos/ €19,95 Pilgrim/ €68,50 Bill Skinner
Naast dat ik deze trend erg leuk vind, vind ik hem ook erg praktisch voor de zomer. Ik hou er namelijk niet zo van om enorme kettingen te dragen als het warm is, maar om gelijk niks om te doen kan ook zo kaal zijn. Deze kleine kettinkjes zijn naar mijn idee dan ook een goed alternatief en zoals je misschien al via mijn instagram account hebt gezien, heb ik al verschillende in mijn bezit. De gene die ik hier onder om heb is die van &OtherStories, die ook in de shopping te vinden is.

Ik denk dat deze trend nog wel even door blijft kabbelen en ik ben dan ook erg benieuwd of jullie er aan mee doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten