donderdag 18 juni 2015

Lookbook: Stradivarius SS '15


Bohemian! Is een van de eerste woorden die in me opkomt bij het zien van het zomerse lookbook van het kleine zusje van Zara, Stradivarius. De geruchten gaan rond dat we binnenkort ook deze winkel van het grote bedrijf inditex mogen verwelkomen in ons kleine kikkerlandje. Super leuk, maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van Stradivarius? Een goed moment dus om hun laatste lookbook eens grondig te inspecteren.


Het lookbook is een dromerig tafereel wat zich zo in de jaren '70 had kunnen afspelen. Iets wat je veel ziet bij bij verschillende merken en ook Stradivarius doet hier aan mee. Wijde pijpen, opvallende sierlijke prints en zwierige tops. Naast het woord bohemain wat ik net al riep passen ook luchtig, girly en comfi perfect bij deze collectie.


Stradivarius word niet voor niks het jongere zusje van Zara genoemd, want dat is naar mijn idee wel duidelijk te zien. Misschien niet perse bij deze collectie, maar als je een kijkje neemt op hun webshop snap je het denk ik wel. Het is allemaal net wat jonger en minder klassiek wat we van Zara gewend zijn. Sommige artikelen hebben wel wat weg van de Zara TRF collectie.


Ik word zelf niet heel enthousiast van deze collectie, maar dat komt denk ik meer omdat de jaren '70 trend niet zo mijn ding is. Ondanks dat vind ik de foto's wel erg mooi en na het zien van dit lookbook krijg ik helemaal zin om op vakantie te gaan. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie Stradivarius al kende, of is het merk helemaal nieuw voor jullie?bron

2 opmerkingen: