donderdag 28 mei 2015

Latest obsession: Dark blue hair


Wat had ik toch graag van nature blonde lokken willen hebben. Niet omdat ik zo graag blond wil zijn, want daar is genoeg aan te doen. Nee, ik zou graag zonder zorgen mijn haar willen verven. Gewoon hupsakee kleurtje er in en gelijk resultaat zien. Jammer genoeg is dit een stuk moeilijker met mijn donkere lokken, die na heel wat kleurbeurten inmiddels wel wat lichter zijn geworden. Ondanks dat blijft het lastig en dat maakt het dromen naar een andere kleur steeds groter. Maar goed de aanhouder wint en een van mijn laatste obsessies is die van een donkerblauwe haar kleur.


Mijn laatste obsessie, staat er hierboven. Iets wat waar is, maar ook niet helemaal klopt. Want ongeveer twee jaar geleden begon mijn liefde voor deze haarkleur al, wat naar voor mijn idee een ver van m'n bed show was. Mits ik natuurlijk mijn haar zou gaan bleken, alleen dat durfde ik toen en op de dag van vandaag nog niet aan. Ik heb namelijk al eerder mijn haar gebleekt en dat vond mijn haar niet zo leuk..

Het begon allemaal toen ik tijdens het zappen bij één van de zangeressen van "Little Mix" (Ik kende deze groep niet tot dat moment), deze super mooie haarkleur zag. De haren van Jade deden mijn hart sneller kloppen en ik dacht ik wil dit ook. Zo gezegd, zo niet gedaan..


Nu zijn we een aantal jaren verder heb ik mijn haren al in verschillende tinten rood en paars geverfd maar heb ik de kleur blauw nooit geprobeerd. De verkoper van de kapperswinkel zei dat, dat toch niet zou pakken (mits ik mijn haar zou bleken) en ik alleen een blauwe gloed zou krijgen. Dus droom ik verder en wie weet komt op een dag die droom toch nog eens uit..Wat is jou "latest obesession" qua haarkleur/stijl? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten