dinsdag 19 mei 2015

Join the #HMBalmaination


De kogel is door de kerk! Na een half jaar wachten en al veel gespeculeerd te hebben weten we het nu eindelijk. Alexander Wang liet het goede nieuws horen via Coachella en Olivier Rousteing vond de Billboard Music Awards het juiste moment. De jonge ontwerper van maar liefst 29 jaar die al sinds 2011 aan het roert staat van het Franse modehuis Balmain neemt het stokje over en is de samenwerking met H&M aangegaan. BALMAIN X H&M here we come!


Eergisteren werd het bekend gemaakt tijdens de Billboard Music Awards, toen Olivier met Jourdan Dunn en Kendal Jenner aan zijn zijden de rode loper overliepen. Alle drie in een outfit van de Balmain x H&M collectie.

Het modehuis Balmain is te herkennen aan hun klassieke uitstraling maar heeft hier en daar ook invloeden van de streetstyle look. Veel detail, opvallende elementen en verschillende materiaal gebruik is iets wat je vaak terug ziet in hun collectie's.


Het jasje van Kendal vind ik om te smullen, die mogen ze alvast voor me reserveren en ook die laarzen vind ik wel wat hebben, maar zelf zou ik het niet zo snel aantrekken. Ik kan dan ook niet wachten om de hele collectie te mogen bekijken. Jammer genoeg duurt dit nog wel even want pas donderdag 5 november zal de collectie te koop zijn in maar liefst 250 winkels wereldwijd en via de website. De collectie bestaat uit dames, heren en accessoires. Om iedereen op te hoogte te houden is er speciaal een hastag in het leven geroepen namelijk "#HMBalmaination" die staat voor samenhorigheid en ik ook een uitnodiging om je aan te sluiten bij de "Balmain nation."


Wat vind jij van deze samenwerking en ben jij ook zo benieuwd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten