donderdag 2 april 2015

Pharrell X Adidas: Hyper Green Superstar


Er zijn van die momenten dat je niet kan kiezen, er zijn dan bijv. teveel smaken, vormen of kleuren. Met dat laatste had ik vorige week het probleem, maar na bestuderen van alle 50 kleuren, bleef ik bij mijn eerste keus en die was zeker de juiste. Ik ging voor de "Hyper Green" Superstars en toen ik ze van het weekend binnen kreeg wist ik het meteen, dit worden mijn nieuwe lievelingssneakers.


Een tijdje geleden werd het grote nieuws onthuld. Pharrell, die we allemaal kennen van o.a. de vrolijke hit "Happy", vond het weer eens tijd om een samenwerking aan te gaan met het bekende en sportieve merk Adidas. De Stan Smith sneakers ging ze al voor en dit keer waren de Superstar sneakers aan de buurt. Deze populaire schoen met plastic neus, is door Pharrell in maar liefst 50 kleuren omgetoverd, waardoor iedereen wel zijn of haar favoriet er tussen kan vinden.


50 kleuren, wat een keus! (Daar kan E.L. James met haar 50 tinten niet tegenop. ;-)) Het liefst zou ik alle kleuren wel willen hebben, ook al is het alleen maar om ze mooi naast elkaar te stallen. Alleen denk ik dat naast mijn portemonnee, mijn moeder het ook niet zo'n goed plan vind. Dus koos ik voor het mooiste paar wat ik voorbij zag komen en voor mij is dat de kleur Hyper Green. Een echte Chamali kleur, want zoals je kan zien match hij ook erg goed met het Did You C.. logo.


De Superstars zitten verrassend lekker, want ik had verwacht dat het een stugge sneaker zou zijn, maar dit was gelukkig niet het geval. Dit zijn mijn eerste Adidas sneakers, dus het was een gok bij het kiezen van de maat. Ik heb altijd standaard maat 40, maar omdat ik sinds kort steunzooltjes in mijn schoenen draag ging ik voor de 40 ⅔. Dit was een goede zet want ze zaten prima. Ik denk dat ondanks mijn zooltjes het sowieso een goede zet is geweest dat ik een maatje groter heb genomen, want ik heb het idee dat ze alsnog klein vallen.


Ik ben heel erg blij met mijn nieuwste aanwinst en ik kan dan ook niet wachten om er voor jullie een OOTD mee te maken. Ben je ook enthousiast geworden en wil je ook graag een paar bemachtigen, dan kan dat natuurlijk nog steeds. Wel zijn al veel kleuren uitverkocht en of die worden aangevuld weet ik niet zo goed. Ik weet namelijk niet hoe limited de sneakers zijn..

Ik heb mijn Superstars gekocht via Zalando.nl, hier is jammer genoeg de kleur Hyper Green uitverkocht en ook via de Adidas webshop is "mijn" kleur ook niet meer beschikbaar.. Natuurlijk zijn er nog 49 andere kleuren maar zoals ik net al zei gaan die ook erg hard. Wat je ook kan doen is gewoon naar een winkel gaan, alleen daar hebben ze wat ik heb gezien alleen de "standaard" kleuren zoals blauw, geel, roze en groen. Als je geluk heb vind je hier en daar oranje en licht blauw. Het kost dus denk ik even wat moeite om je lievelingskleur te bemachtigen, maar ik hoop dat je geluk hebt. Want als je ze eenmaal hebt kan ik je vertellen dat je heel blij zult zijn. ;-)


De Adidas X Pharrell Superstar sneakers zijn €95,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten