dinsdag 7 april 2015

OOTD: Pastel Pasen


Zo, het Paasweekend zit er op. Hebben jullie het ook zo naar je zin gehad? Ik wel! En wat hadden we 1e Paasdag toch mooie weer. Een perfect moment om d'r op uit te gaan om wat outfit foto's te schieten. Zo gezegd zo gedaan en zoals beloofd natuurlijk met mijn nieuwste aanwinst de Superstar sneakers van Pharrell x Adidas in de hoofdrol.


Ik ging op mijn paasbest gekleed 1e Paasdag en daar hoorde mijn nieuwe sneakers natuurlijk bij. Ook trok ik mijn nieuwe oversized blouse van & Other Stories uit de kast die ik een paar weken geleden had gekocht. Deze zonnige dag was een perfecte dag voor wat pastel, zwart en wit!Als echte super sterren knallen de Superstar sneakers van het beeldscherm. Ik kan er niet lang genoeg naar kijken, want ik blijf ze zooo mooi vinden. Terwijl mijn sneakers zeker de eyecatchers zijn van mijn outfit, is mijn oversized blouse ook niet geheel onopvallend. Met zijn opvallende strepen en de terug komende pastelkleuren vind ik het een hele leuke en kunstzinnige blouse. Daarnaast zit hij ook nog eens erg lekker en dat is iets wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is. Voor mij was dit een perfect Paasoutfit.

oversized blouse - & Other Stories
legging - Primark
sneakers - Pharrell x Adidas
ketting - Primark
De armband was een cadeautje dus dat weet ik niet..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten