donderdag 9 april 2015

Lookbook: Pull & Bear SS15


Dat de jaren '90 helemaal hip en happening is dat blijkt maar weer uit het lookbook van Pull & Bear. Is het niet de stijl van de collectie dan is het wel de manier hoe de foto's zijn genomen en bewerkt. Nee je kan er echt niet meer om heen, van de zomer zal je toch echt even terug in de tijd moeten.

Korte shorts, zwierige tops en maxi jurken. Je krijgt spontaan zin in de zomer, als je het lookbook van Pull & Bear bekijkt. Dit komt niet eens zo zeer door de collectie, maar ook door de foto's zelf. Modellen die op het strand lopen, relaxen en genieten van de zon. De sfeer zit er goed in en word ook zeker goed overgebracht.


Het is een licht kleurenpalet, met veel natuurlijke tinten en ook natuurlijke stoffen. Want naast denim en katoen zie je ook hier en daar wat gehaakte items er tussen zitten. De collectie is vrij basic, met hier en daar een kleine uitspatting. Voor mij is de collectie iets té basic en had ik eigenlijk wat meer verrassingen verwacht. Maar goed, ik hoef natuurlijk niet alles super te vinden. Bekijk snel de collectie en oordeel zelf, misschien vind je namelijk dat ik helemaal geen gelijk heb. ;-)Wat vind jij van het lookbook van Pull & Bear?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten