zaterdag 4 april 2015

Lazy Oaf Favorites!


Lazy Oaf, ik had nog nooit eerder van dit eigenzinnige en grappig merk gehoord tot dat ik voor school het een en ander moest maken en ik toevallig op hun website terecht kwam. Ik werd gelijk enthousiast bij het zien van de collectie's en vond het dan ook een leuk idee om die met jullie te delen.

Grappige teksten worden afgewisseld met lieve, gekke en/of opvallende cartoons. Ik vind het helemaal leuk en  ik ga ook zeker een bezoekje brengen aan hun winkel in Londen als ik daar van de zomer weer ben.


Ik heb zoveel leuke items gezien dat het me wel leuk om mijn favorieten bij elkaar te zoeken, alleen was dit nog wel even een klusje. Want wat bleek, de collectie word best vaak aangevuld waardoor er telkens weer nieuwe items bij komen en dat maakte het kiezen erg lastig. Maar het is goed gekomen en ik heb mijn favorieten op een rijtje gezet. Alleen denk ik wel dat als ik vandaag weer een kijkje neem op de website er zo weer een paar bij komen.

van links naar rechts
Meat oversized blouse €88,60/ Kitty sokken €10,90/ Fruity shirt €57,25
Eyes clutch €47,70/ Geo oversized blouse €88,60/ Bear shirt €47,70
Pink dress €88,60/ Dotty socks €10,90/ Teeth crop top €51,80

Zoals je kan zien is het geen goedkoop merk, maar ook weer niet zo onbereikbaar dat je het niet zou kunnen kopen. Als je eens wat anders wilt en opzoek bent naar een echte eyecatcher dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij dit merk. Want ik weet zeker dat je met een item van Lazy Oaf de blits maakt!


Wat vind jij van Lazy Oaf en kende je het merk al?

1 opmerking: