maandag 2 maart 2015

Plog #1: Een dagje Amsterdam


Wow, we hebben alweer de maand maart bereikt, wat gaat de tijd toch snel en voor dat je het weet is het alweer lente. Om deze nieuwe maand gelijk goed te beginnen wil ik weer wat meer persoonlijke belevenissen met jullie delen. De maandelijkse Did You C.. is al een poos verleden tijd, dus werd het wel weer eens tijd voor iets nieuws namelijk, de plog. (photo-log) Om de zoveel tijd zal er een plog online komen, om je zo een kijkje in mijn leven te laten zien. Vandaag beginnen we met de eerste!
De foto's van deze plog zijn vorige week vrijdag gemaakt. Dit omdat ik een dagje Amsterdam had gepland met mijn vriend en ik het leuk vond om jullie mee te nemen. Ik ging voor een comfi-outfit en trok gelijk mijn nieuwe "Hangry" sweater aan. Ik moest zo lachen om de betekenis en tegelijk is het zo herkenbaar, haha. Hebben jullie hier ook last van? De trui is trouwens van Asos en is ook in het wit verkrijgbaar. 


Hallo Amsterdam! Ik ben wekelijks in de hoofdstad te vinden omdat ik hier op school zit, Maar dit keer was ik er om te winkelen en natuurlijk om de nieuwe Topshop/Topman te bekijken. 


Jeejj, daar is die dan eindelijk onze eigen Tomshop/Topman winkel. We zijn wat vroeger dan normaal vertrokken van huis om de drukte voor te zijn, Dit was een goede zet want er was bijna niemand in de winkel te vinden. Iets wat later die dag wel anders was..


Ik was heel erg benieuwd naar de winkel en natuurlijk naar de collectie. Ik vond de winkel erg mooi en het was ruim opgezet. De collectie vond ik jammer genoeg iets minder. Ondanks dat vind ik het heel erg leuk dat er nu eindelijk een echte winkel te vinden is in Amsterdam. En ik ga er zeker vaker naar toe.


Bij de River Island zag ik deze tekst om een shirtje staan. Zo leuk! Jammer genoeg was hij veelte groot en daarom kocht ik hem niet. Ik heb trouwens helemaal geen kleding gekocht die dag, Ik zag niet echt iets leuks. Ach kan gebeuren en ik had eerder die week al het een en ander gekocht bij de Primark. Zal ik daar een shoplog van opnemen?


Het was tijd om wat te drinken. We gingen naar de Starbucks op het Rembrandtplein. Moet je kijken naar dit leuke plafon, dat wil ik later ook in m'n huis.


Ik koos voor een chai tea latte. Mmmm.. Erg lekker. Ik ga eens kijken of ik die misschien zelf thuis kan maken. Zou het moeilijk zijn?


Vriendlief wou graag naar Concerto, dit is een enorme muziekwinkel met o.a. heel veel cd's en platen. We hebben hier en daar tussen wat platen geneusd en gingen de deur uit met een toffe plaat van The Prodigy. Ja, ja ik luister van alles.


Na hier en daar nog wat winkels bekeken te hebben was het tijd om naar huis te gaan. We hadden de auto bij P+R Zeeburg gezet, dus na een korte tramreis konden we zo de auto in stappen. Erg handig.


We gingen naar mijn huis en toen we binnen kwamen stond het eten al op ons te wachten. Mama had heerlijk gekookt, namelijk spinazie met garnalen, pijnboompitjes en rijst. Nomnom...! 


De nieuwe lp moet natuurlijk gelijk beluisterd worden. Ken je The Prodigy? Misschien wel van dit oude nummer.. *klik* Ik ga met mijn zus in april  naar hun concert! 


Hier zie je mijn enige aankoop van die dag. Deze mooie schaal die ik gescoord heb bij de Flying Tiger.


Voor het slapengaan keken we naar de serie American Horror Story waar we nog al verslaafd aan zijn. We zijn net begonnen bij seizoen 3 en ik ben heel benieuwd of die net zo goed is al 1 en 2. Terwijl we keken dronk ik uit deze enorme mok mijn thee. Ik ben op tijd naar bed gegaan want de volgende dag mocht ik weer de hele dag werken. 


Dit was hem dan, mijn eerste plog. Ik ben benieuwd of jullie het leuk vonden. Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten