zondag 8 maart 2015

Lookbook: Monki SS15


Monki, ik denk dat het wel een van mijn lievelingswinkels is. De verrassende modellen, kleurrijke prints, en te gekke materialen. Het is altijd net iets anders dan standaard en negen van de tien keer vind ik wel wat leuks bij deze winkel die out of the box durft te denken. Daarom leek het me een leuk idee om eens een lookbook van hun te plaatsen en zo gezegd zo gedaan, hier is die dan.

Sportief, verschillende materialen, wijde modellen en lichte kleuren. De collectie is vrij basic en wat me gelijk opviel is dat er weinig prints te vinden zijn. Dit vind ik best jammer, omdat ik anders gewend ben van Monki en al helemaal in de lente/zomer. Veel grijs, wit, denim en zelf zwart wat gelukkig hier en daar afgewisseld word met wat kleur. Voor de accessoires word er gespeeld met holografische materialen, dat is iets wat ik wel heel erg leuk vind.

De collectie is prima, maar ik hoopte eigenlijk op wat meer. Ondanks dat vind ik er wel leuke items tussen zitten. Zo vind ik de witte top van de derde foto erg leuk en ook de lange grijze jas op de ene laatste foto is een favoriet. Bekijk het lookbook zelf en ik ben benieuwd naar je oordeel.

bron


Wat vind jij van het lookbook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten