vrijdag 6 maart 2015

Inspiratie: Kleurrijke Mode


Er zijn van die fashion editorials die ik graag met jullie wil delen. Ze zijn net wat specialer, gekker, mooier, uitbundiger of inspiratievoller. Vandaag is het weer zover, ik heb weer een serie prachtige foto's gevonden en kon het niet laten om hem met jullie te delen. 

Het is een kleurrijke lente shoot, vol mode. Met grote namen zoals o.a. Dior, Max Mara, Kenzo en Proenza Schouler zijn deze te gekke looks samengesteld door Shirley Kurata en de foto's zijn gemaakt door het fotograven duo Juco. 


Ik word helemaal blij van deze serie en ik krijg dan ook spontaan zin in de lente. De kleurrijke berg is dan ook een echte eyecatcher en is een mooi decor. Sommige looks versterkt het en bij andere vloeit het mooi samen. Mijn "mode-hart" gaat hier sneller van kloppen en dat ondanks dat niet elke outfit mijn ding is. Ik ben benieuwd wat jij van deze serie vind.


bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten