donderdag 26 februari 2015

Weekday Favorites


Weekday, ik word altijd zo blij van deze winkel en dat terwijl ik er niet eens zo vaak naar toe ga. Mijn lievelingsfiliaal is die in Amsterdam, wat mede door het mooie pand komt. Toch vergeet ik deze winkel vaak in mijn standaard winkel rondje toe te voegen. Hoe dat precies komt weet ik eigenlijk niet zo goed, maar gelukkig hebben ze ook een fijne webshop.


Kende jij het zusje van H&M ook al? Ik hoor namelijk nog vaak genoeg van mensen die niet weten waar ik het over heb als ik de naam Weekday roep. Wat niet zo heel gek is, want er zijn nog maar twee winkels in Nederland te vinden. Één in Amsterdam op het Rokin als je op de Kalverstraat de steeg in gaat langs WE kom je er zo. En er zit er een in Rotterdam op het Beursplein, eigenlijk zit die in de enorme H&M.


Ik vind Weekday altijd erg leuke collectie's hebben en dat komt vaak door de mooie stoffen die ze gebruiken. Ook vind ik de ontwerpen erg leuk. Ik vond het weer eens tijd om een kijkje te nemen bij deze trendy winkel, maar ik koos dit keer voor de online shop. Natuurlijk zag ik weer genoeg leuke dingen en daarom vond ik het wel een leuk idee om mijn favorieten met jullie te delen.

van links naar rechts
jas €200,-/ broek €50,-/ blouse €35,-
ring €6,-/ armband €28,-/ sweater €45,-/ oversized blouse €55,-
oorbellen €10,-/ oorbellen bananen €15,-/ top €45,- /oversized jurk €55,-
rok €35,-/ sjaal €12,-/ sokken €3,-

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn favorieten vinden. Het zijn er nog best een hoop geworden. Ik ben verliefd op die geweldige sweater, maar ook die gestreepte rok vind ik echt super. Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Neem dan snel een kijkje op www.weekday.com of in een van hun winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten