donderdag 5 februari 2015

Valentijnsdag vieren in je eentje..


Het is alweer februari, dus dat betekend dat de maand van de liefde weer begonnen is. Over ruim een week is het namelijk weer Valentijnsdag en ondanks dat het natuurlijk een commerciële bedoeling is, is het best leuk om wat te krijgen. Maar goed het is niet zo voor de hand liggend dat je 14 februari met je lover een romantische diner nuttig of van je geheim liefde een kaart ontvangt. Misschien zit je er ook helemaal niet op te wachten en vind je het prima om single te zijn. Maar waarom zou je dan toch geen Valentijnsdag vieren?


Valentijnsdag, een dag die je meestal niet alleen doorbrengt maar met z'n tweeën. Als single heb je niet zoveel aan deze dag zou je zeggen maar niks is minder waar. Het is natuurlijk heel erg leuk als je de liefde van je leven hebt gevondenen waar je deze romantische dag mee kan bleven, maar naast dat je van andere mensen kan houden moet je vooral ook veel van je zelf. Dus vind ik Valentijnsdag een perfecte dag om aan jezelf te laten weten dat je van jezelf houdt, want deze liefdevolle dag kan je prima in je eentje vieren.


Anno 2015 ga je niet meer wachten op een geheime aanbidder die je een cadeautje geeft. Nee je koopt hem mooi zelf. Want jezelf laten weten dat je van je zelf houdt is helemaal geen slecht idee en dat kan je natuurlijk op geen betere manier dan jezelf eens goed te verwennen. Je hoeft natuurlijk geen kapitaal uit te geven want het gaat natuurlijk om het idee, maar goed wie houdt je tegen om het niet te doen. Want ach je mag best wel eens iets mooi's voor jezelf kopen. Dit kan een mooi horloge zijn, of iets lekkers voor in bad, maar ook een mooi sieraad is altijd een goed idee of wat dacht je van een toffe lipstick.

van links naar rechts
papierklemmen €2,99 H&M/ horloge €28,60 Casio/ bubbleroon €5,95 Lush
shopper €25,70 Monki/ wall art vanaf €17,- Junique/ lippenbalsem met tint €20,70 Benefit
haarstrikjes €2,99 H&M/ clutch €35,70 ASOS/ sneakers €81,50 Reebok

Om je alvast wat inspiratie te geven heb ik verschillende cadeau's bij elkaar gezocht. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt en het hoeft natuurlijk niet perse in rood of roze, maar goed die kleuren passen nou eenmaal goed bij deze dag en zo blijf je wel in het Valentijns thema. Mijn favorieten zijn wel de stoere sneakers en de heerlijke bubbleroon, maar ook de wall art vind ik erg leuk.


Vier jij Valentijnsdag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten