woensdag 18 februari 2015

Trend: Wit


Zo wit als sneeuw. Zo kan je denk ik het beste één van de trends van aankomend voorjaar wel noemen. Een kleurloze trend die strak, minimalistisch en ook erg populair is bij menig modemeisje. Ik met mijn voorliefde voor zwart moet hier wel heel erg aan wennen. want wit is wel heel erg wit..


Een hele witte outfit is helemaal nog zo gek nog niet, net zoals we wel eens een hele zwarte outfit dragen. Toch vind ik het lastiger dan zwart, dit komt denk ik het meest omdat het zo besmettelijk is en een kleur waar ik mezelf niet zo vaak in zie lopen. Ondanks dat vind ik het wel erg leuk als iemand in het maagdelijk wit gekleed is. Het geeft je namelijk gelijk een frisse uitstraling.


Je helemaal in het wit onderdompelen is denk ik niet zo heel lastig, maar om het interessant te houden is weer een ander verhaal. Kies daarom eens voor verschillende materialen om die vervolgens met elkaar te combineren. Denk dan aan verschillende structuren van stof, versieringen en stiksels. Dit kan namelijk allemaal in het wit en zo heb je een trendy witte outfit met hier en daar een verrassing. Vind je dit allemaal een beetje teveel van het goede, dan kan je ook prima voor een minimalistische look gaan, want op deze manier de witte trend dragen is ook erg populair. Let wel op met het dragen van een hele witte look welke soorten wit je met elkaar combineert. Want het ene wit is het andere niet.

van links naar rechtsjeans €39,99 H&M/ scuba top €45,- Monki/ leder shopper €45,75 Asos
leder rok €110,- Topshop/ oversized blouse €35,- Monki/ top €60,- Topshop
tas €40,- Asos/ zonnebril €19,- &OtherStories/ jurk €39,95 Zara

Een leder rok, oversized blouse of een stoere jeans. Voor elke meid is er wel een perfect item te vinden, want verschillende modeketens spelen al heel slim om deze trend in. Ga jij liever voor een stoere outfit of voor een romantische look in het wit? Of ik zelf aan deze trend mee ga doen weet ik nog niet zo goed, want ik blijf wit een lastige kleur vinden


Wat vind jij van deze witte trend en zou jij hem dragen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten