vrijdag 20 februari 2015

OOTD: Loser!


Wat was het zondag toch een heerlijk weer, dus een perfect moment om weer eens een "outfit of the day" te schieten en zo gezegd zo gedaan. Het was niet moeilijk om een outfit bij elkaar te zoeken, want ik wou dit keer voor comfi en een vleugje humor gaan en ik denk dat, dat wel is gelukt.

Loser! Dit shirtje zag ik een paar weken geleden in de sale bij de Zara hangen. Ik hou wel van shirtjes met een knipoog en voor €3,- kon ik hem dan ook niet laten hangen. Het is een wijde crop top, dus er onder draag ik een zwarte basic.


Eigenlijk is de rest ook zwart, op mijn schoenen na dan. Ja die schoenen, wat een drama is dat. Dr. Martens zijn leuk maar blaren dat ik er nog van krijg.. Ik heb ze nu een paar jaar en ik moet ze echt in gaan lopen alleen duurt dat zo lang en krijg ik zulke zere voeten in waardoor dat me het dragen van deze stoere stappers weerhoudt. De laatste tijd probeer ik het wel weer met veel tape en dikke sokken. Hopelijk kom het langzamerhand wel goed, want ik vind ze zo leuk. Als je nog tips hebt hoor ik het graag.


Mijn donkere outfit met een vleugje humor heb ik afgemaakt met dit lekkere warme vest waar ik het liefst in zou gaan wonen. Ik ben heel erg blij met dit ding en ik draag hem dan ook met liefde. Als echte koukleum kan ik niet zonder een dik vest en omdat hij ook nog eens lekker lang is, is hij ideaal voor koudere dagen.

loser shirt - Zara
basic shirt - H&M
rok - H&M
panty - Primark
vest - Primark
hoed - Primark
schoenen - Dr. Martens
ketting - Heart to get jewelry

Nou dit was de OOTD van vandaag weer. Ik ben benieuwd of jullie ook zo van zulke grappige shirtjes houden en of jullie natuurlijk nog tips hebben voor mijn Dr. Martens probleem.. Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten