dinsdag 24 februari 2015

Mystic Mineral Clothing


Kleding vol eigenzinnige, kleurrijke prints waar je, je ogen niet van af kan houden. Elk kledingstuk is een feestje om naar te kijken als ik het over de kleding van mijn lieve vriendin Bianca Timmerman heb die ze verkoopt in haar eigen webshop "Mystic Mineral Clothing".


Mystic Mineral Clothing is een webshop waar zelfgemaakte prints de hoofdrol spelen met hier en daar een beetje spiritualiteit. Als inspiratiebron voor haar prints gebruikt Bianca vaak mineralen en kristallen, maar ook andere elementen uit de natuur worden toegepast.


Girly rokjes en trendy crop tops en stoere leggings, er is van alles voor ons dames maar ook aan de heren is gedacht. Er zijn namelijk ook unisex items die zowel jij zelf en je lover kunnen dragen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook hele mooie hangertjes met kristallen verkrijgbaar die allemaal een eigen betekenis en werking hebben. Naast dat je deze hangertjes zelf kan kopen krijg je er ook eentje cadeau bij elke aankoop. Super leuk toch?!


Ik ben benieuwd wat jullie van Mystic Mineral Clothing vinden, want dat ik een fan ben is natuurlijk al lang duidelijk. Het leuke aan deze webshop vind ik naast dat hij van een vriendin van mij is, is dat de prints allemaal zelf worden bedacht en dus nergens anders verkrijgbaar zijn. Als je eens wat anders wilt en opzoek bent naar een echte eyecatcher ben je bij Mystic Mineral Cloting zeker op het juiste adres.1 opmerking:

  1. Ja, deze dame is zeer creatief en beloofd heel veel voor de toekomst!!! E .B

    BeantwoordenVerwijderen