zondag 22 februari 2015

MAN: Topman Lookbook SS15


Vanochtend had ik het al beloofd. En hier is die dan, het tweede blogbericht van vandaag met het lookbook van Topman. Dit om te vieren dat deze winkel samen met Topshop aanstaande donderdag hun deuren opent op de Kalverstraat in Amsterdam.


Topman heeft heel wat in petto voor de trendy man, want als je het mij vraagt is het hier en daar wat heftig. De echte hipster man kan zoals eigenlijk altijd wel zijn slag slaan. Drukke prints, wijde broekspijpen, franjes, veel lagen en pastelkleuren die worden gecombineerd met bruintinten. Dat de jaren zeventig ook bij de mannen een grote rol speelt is duidelijk, maar naar mijn idee pakken ze veel meer uit dan bij de dames.Modisch is het lookbook zeker, maar voor de doorsnee nuchter Nederlandse man is het denk ik wat teveel van het goede.  Daarom hoef je natuurlijk niet alle looks zo klakkeloos over te nemen en kan je ook je favorieten uitkiezen om zo je eigen draai er aan te geven. Hierdoor word de collectie als een stuk toegankelijker en dus ook een stuk minder heftig.Ik hou wel van een laagje en een extraatje in een look en zeker bij een man, want wij vrouwen doen dit toch al wel vaker uit ons zelf. Nou is het niet zo dat ik alles even mooi vind van het lookbook maar de outfit die je bijvoorbeeld hier boven ziet met het blauwe pak kan ik wel waarderen. De items met de pastelkleuren zijn sowieso wel meer mijn ding. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jezelf of je vriend, man, broer of wie dan ook wel in deze collectie ziet lopen. Ik denk dat de mijne hier en daar wel wat leuks er tussen vind zitten.
bron


Geen opmerkingen:

Een reactie posten