zaterdag 7 februari 2015

MAN: Justin O'Shea


Ik heb hem al zo vaak voorbij zien komen op verschillende streetstyle foto's tijdens fashion weeks en en telkens vroeg ik me af wie die goed gekleden man met zonnebril en baard toch was. Nou was het niet zo moeilijk om daar achter te komen, want heel internet staat vol met al zijn fashionable looks en daarom kwam ik er al snel achter dat deze mysterieuze man Justin O'Shea heet. Ik volg hem al een tijd en ik vond het vandaag wel eens leuk om een paar van zijn looks met jullie te delen.

Justin O'Shea, is man die verstand van mode heeft, dat is wel een ding wat zeker is. Dan is het ook niet zo gek dat hij als beroep inkoper is van de bekende designer webshop mytheresa.com. Voor zijn werk is hij maar liefst 9 maanden op reis en bezoekt hij elke fashion week. Vandaar dat we hem dus telkens voorbij zien komen op verschillende streetstyle foto's.


De style van Justin is klassiek zit vol details en heeft hier en daar een rauw randje. Daarnaast combineert hij vaak verschillende prints met elkaar waardoor hij een opvallende, maar stijlvolle look creƫert. Om zijn look af te maken is hij vaak te zien met zonnebril, goede baard en ook zijn tatoeages spelen een grote rol.

bron

Ik hou wel van het stijltje van Justin O'Shea, hij laat zien dat jasje, dasje helemaal niet saai hoeft te zijn maar dat het juist stijlvol en fashionable is. Dat deze man een echt stijl icoon en inspiratiebron is voor menig man kan ik dan ook prima begrijpen. Van mij mogen er meer mannen zo gekleed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten