maandag 9 februari 2015

Lookbook: Zara lente/zomer '15


Zijn jullie die dikke truien ook al zo zat en heb je nu wel weer zin om een frisse lente outfit aan te trekken. Jammer genoeg duurt dit nog wel eventjes, maar om je alvast in de stemming te brengen heb ik hier het lente/zomer lookbook van Zara voor je. Die ik best verrassend vind..


Back to the seventies! Is het eerste wat in me op kwam toen ik het lookbook voor het eerst zag. Wijde broekspijpen, zwierige tops, lange jurken, hippie-achtige prints en modellen met heel lang haar. Het beeld van de minimalistische, strakke lijnen die we in hun eerdere collectie's vaak voorbij zagen komen, zijn ver te zoeken. Dit is naar mijn idee een hele andere kant die ze laten zien, met hier en daar zeker wel wat verrassende items.


De collectie bestaat uit zwierige en transparante stoffen die losjes om het lichaam vallen. Om het geheel wat meer in evenwicht te houden is er ook su├Ęde en denim gebruikt. Zoals we van de seventies gewend zijn, zijn de kleuren allemaal erg warm en het kleurenpalet bestaat dan ook het meest uit rode en oranje tinten.
Dat deze collectie de jaren zeventig ademt is een ding wat zeker is, maar om eerlijk te zijn is het niet zo mijn ding. Ondanks dat ik er niet zo snel zelf in zou gaan lopen, vind ik de collectie erg verrassend en zijn er hier en daar items die ik best leuk vind. Zo vind ik de bordeaux rode maxi jurk erg leuk en ook het gebloemde jurkje met gehaakt detail vind ik erg schattig. Ik ben benieuwd wat jij er van vind en of jij wel een sprintje naar de Zara trekt om iets uit deze collectie te scoren.


bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten