maandag 16 februari 2015

FOTD: Signature Look


Maandag! Nieuwe dag, nieuwe week en dus ook weer een nieuwe blogbericht. Vandaag vond ik het wel weer eens leuk om een FOTD met jullie te delen. Dit keer met een hele simpele versie, namelijk "mijn signature look".


Ik denk dat de meeste meiden/vrouwen er wel een hebben als het om make up gaat. De een draagt vaak bruine oogschaduw terwijl de ander dagelijks met roze lippen rond loopt. Niks mis mee, als je het mij vraagt. Want hier voel je, je lekker bij en is daar in tegen net zo handig als de altijd vertrouwende basics die je hebt liggen in je kledingkast.

producten
Miss Sporty studio lash eyeliner
Rimmel volume flash x10 waterproof mascara
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil
Sleek BB cream 803 medium
MeMeMe blush me coral
Maybelline super stay 24 color lipstick red passion

Mijn interesse in mode is erg groot, maar ook make up vind ik altijd een leuk onderwerp. Het spelen met verschillende producten doe ik dan ook graag, maar ik geef toe ik ben niet zo'n type die elke ochtend uren voor de spiegel staat om haar hele make up look uitgebreid te creƫren. Vaak genoeg ben ik dan ook liever lui dan moe, maar ondanks dat draag ik wel bijna dagelijks make up.

Wat ik dan op smeer? Vaak alleen wat mascara, een lijntje oogpotlood op mijn waterlijn, eyeliner en wat blush. Ook kan je me vaak genoeg spotten met en kleurtje op mijn lippen, waarvan fel rood een van mijn lievelingskleuren is. Foundation en BB cream draag ik soms, maar zeker niet dagelijks..


Ik draag mijn signature look eigenlijk al jaren en ik vind hem prima. Ondanks dat veranderd hij langzamerhand wel, want ik pak steeds vaker een oogschaduw palette erbij. Dus wie weet hoe mijn signature look er over een jaar uitziet. Zal hij dan eindelijk veranderd zijn?


Heb jij een signature look, zo ja welke is dat?

1 opmerking:

  1. Leuke look! Ik draag voornamelijk matte oogschaduws (voornamelijk bruintinten) en nude lippen..

    BeantwoordenVerwijderen