zondag 22 februari 2015

Datum van de eerste Topshop/Topman bekend


Ik ben al een paar keer voorbij het pand waar de Topshop/Topman zou komen gelopen en telkens vroeg ik me af wanneer hij nou zou openen. Nu is het dan eindelijk zo ver, ze hebben van de week de datum verteld wanneer de opening plaats zou vinden en dat ik veel sneller dan je verwacht.


Donderdag 26 februari aanstaande zullen de deuren van het Britse shopping walhalla eindelijk openen. Met maar liefst 3 verdiepingen zal je vanaf het einde van deze week je Topshop en Topman aankopen kunnen doen op de Kalverstraat in Amsterdam.

bron

Voor deze feestelijke opening zijn er zelfs limited edition items uitgebracht en ook de Nederlandse ontwerper Micheal van der Ham heeft een speciale tas ontworpen. Ik ben heel erg benieuwd naar de winkel en ik hoop dat het net zo'n feest is om straks in de Topshop/Topman in Amsterdam te winkelen als in Londen.


Daarnaast ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd hoe de collectie's er in het echt uit ziet. Om mezelf maar vooral jullie in de Topshop stemming te krijgen, deel ik de campagne video van Cara Delevigne die de lente en zomer collectie showt. 

Natuurlijk ben ik de mannen niet vergeten, want naast dat er een Topshop komt is er straks ook een Topman. Daarom zal er vanmiddag speciaal voor jullie een tweede blogbericht online komen met het lente/zomer lookbook. 


Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe winkel van Topshop/Topman?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten