zondag 1 februari 2015

Beauty: Grey-Blue Hair


Mijn haar kleuren in alle kleuren van de regenboog, wat zou ik daar gelukkig van worden. Alleen denk ik dat mijn haar het een stuk minder leuk vindt. Daarnaast gaat het jammer genoeg niet zo makkelijk met mijn donkere haar en komt ontkleuring al snel om de hoek kijken en dat is iets wat ik niet graag doe. Ondanks dat ik zelf mijn haar niet kan verven vind ik het nog steeds erg leuk om de trends hiervan bij te houden, dus vandaag is het weer tijd om er eentje onder de loep te nemen. De kleur van 2015 voor je haar is namelijk grijs-blauw een opvallende, maar ook ingetogen combi die zeker even wat aandacht verdiend.

Is het nou grijs, of is het nou blauw. Nee het is grijs-blauw. Een bijzondere kleur die alles behalve alledaags is. Grijs is hipper dan ooit in 2015 en ondanks dat we nog geen "echte" grijze haar op ons hoofd te vinden is, is het geen gek idee om ze zelf te verven. Zilver grijs is al jaren een favorieten kleur van menig trendy meisje, maar nu mag er toch echt iets meer kleur bij en word de lokken grijs-blauw. Een spannende combinatie die naast heel meisjesachtig ook stoer over kan komen en dus prima draagbaar is bij verschillende looks.

bron

Het leuke aan deze kleur is, is dat hij naast dat hij opvalt ook ingetogen is. Het zal niet zo zijn dat je geen aandacht trekt met deze kleur in je haar maar het is wel een stuk ingetogener dan een roze dip dye. Persoonlijk vind ik het een hele mooie kleur en het staat ook bij zoveel meiden heel erg goed. Ik had het wel geweten als het verven van mijn haar wat makkelijker was..

1 opmerking: