vrijdag 30 januari 2015

Viktor & Rolf Spring 2015 Couture


Regen, hagel en sneeuw. We hebben het de laatste paar dagen allemaal wel voorbij zien komen en dat de lente nog wel even op haar zal laten wachten is dan ook geen groot nieuws. Maar ondanks dat kan ik je al wel vast het lente gevoel voor een paar minuten geven. Want door het zien van de nieuwe lente couture collectie van Viktor en Rolf kreeg ik het spontaan een stukje warmer.


Een lekkere sneeuwbui vind ik niet eens zo erg, maar als ik weet dat de lente er weer aan zit te komen word ik al blij van het idee. Waar ik ook blij van werd is van de collectie van Viktor & Rolf die ze eergisteren aan het grote publiek lieten zien. Een opvallende collectie die ontworpen is met de bekende Nederlandse kunstenaar van Gogh in hun achterhoofd. Dit is dan ook een van de redenen dat de collectie er alles behalve stijfjes uit ziet. De collectie zit namelijk vol bloemen, volume, frisse kleuren en is vooral lekker girly. Stuk voor stuk is elk ontwerp een echte eyecatcher.
Sommige ontwerpen zien er best ingewikkeld uit en doen je eerder aan kunst denken dan aan mode en dit dacht het museum Boijmans van Beuningen precies het zelfde. Dus voor dat de show was begonnen hebben ze al hun interesse getoond in drie jurken. Dat word nog eens leuk, dan kunnen we straks met eigen ogen een paar van deze prachtige jurken bewonderen. bron

Mode en kunst dat die twee goed samen gaan blijkt maar weer uit deze spetterende lente collectie van Nederlandse bodem. Ik ben verrast en als we hier mee de lente tegemoet gaan komt het denk ik helemaal goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten