woensdag 10 december 2014

Trend: Fun Fur Jas!


De laatste tijd is het alles behalve warm en daarom is een goede winterjas geen overbodige luxe. De winterjassen gaan nu alweer langzamerhand in de sale terwijl hij eigenlijk nog niet eens "echt" is begonnen. "Waar is de sneeuw?!" Ondanks dat is het natuurlijk erg fijn om straks je favo warme jas te scoren voor een klein prijsje. Één van dé winterjassen trend die we ook al in 2013 voorbij zagen komen is de fake fur jas. Ook in 2014 kunnen we niet om deze fluffy jassen heen, alleen dit jaar mag het allemaal wat bonter dan eerst.


Hoe meer kleuren hoe beter en hoe meer prints hoe gekker! Het kan deze winter niet "bont" genoeg en een (te) gekke fake fur jas is dan ook wel een must voor je garderobe. Met een klassieke zwarte fur jas val je deze winter niet meer op, je zal toch echt voor meer kleuren en prints moeten gaan en dat is ook precies wat je steeds meer in het straatbeeld voorbij ziet komen. Van gezellige stipjes tot stoere camouflage en van gekleurden strepen tot gekke vlekken. Alles kan en mag!


Ik hou wel van een fake fur jas en naast dat ze heel erg leuk zijn zitten ze ook nog eens lekker warm. Een win, win situatie als je het mij vraagt. Want wie wil er nou niet trendy en warm bij lopen.


Wat vind jij van de fun fur jas?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten