maandag 15 december 2014

Tommy Ton Backstage @ Victoria's Secret


Enorme vleugels, lichamen om jaloers op te zijn, killer heels en hier en daar een blote bil. Ik heb het natuurlijk over de Victoria's Secret show die 2 december plaats vond in Londen. Een van dé shows waar veel modeliefhebbers elk jaar naar uitkijken. Het is elk keer weer een feest om naar te kijken en vanavond mag je dan eindelijk alle creatie's bewonderen. Net5 zal namelijk de hele show weer uitzenden om 22.45. Maar om je alvast in de stemming te brengen heb ik alvast een klein voorproefje voor je.

Tommy Ton, je hebt al eerder zijn werk voorbij zien komen op de Did You C. Meestal met streetwear foto's, maar dit keer is dat niet het geval. Hij was namelijk backstage tijdens de Victoria's Secret show en fotografeerde de modellen die net voor dat ze op moesten nog één keer.


Naast veel kant en donkere kleuren zijn ook felle kleuren veel gebruikt in de nieuwste collectie. Daarnaast zijn ook de dieren prints, kettinkjes, parels, steentjes en glitters ook dit jaar van de partij. Zo aan de backstage foto's te zien word het een sexy show, met een tropisch tintje. Ik ben benieuwd! Jullie ook?
 bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten