woensdag 17 december 2014

Review: Make-up Studio, Purple Affair Lipstick


Rood, bordeaux, roze en oranje. Al deze kleuren lipstick heb ik wel in mijn make up stash, maar één kleur ontbrak nog en dat was paars. Ik was al een tijdje opzoek naar een opvallende felle kleur paarse lipstick, maar na hier en daar wat winkels langs geweest te zijn had ik nog niet de juiste gevonden. Tot dat ik na school als laatste hoop een bezoekje bracht aan de fijne make up winkel Back Stage die zich bevindt op de Rozengracht in Amsterdam. Ik had dit veel eerder moeten doen want binnen 5 minuten stond ik oog in oog met deze geweldige lipstick Purple Affair van Make-up Studio en ik was opslag verliefd.


Ik moet eerlijk toegeven het was even wennen toen ik voor het eerst mijn lippen had gestift met deze paarse kleur. Want waar ik vooral benieuwd naar was, was of hij mij wel zou staan en of hij niet te licht voor me zou zijn. Maar gelukkig was dit niet het geval, want ik vind hem heel leuk staan al zeg ik het zelf.


De lipstick Purple Affair 83 is een matte lipstick met een subtiele glanzende finish. Hij is prima dekkend, dit kun je heel goed zien op de foto hier onder. Links heb ik maar één keer een streep gezet en rechts ben ik er een paar keer overheen geweest. Je ziet bijna geen verschil. Daarnaast is hij ook nog eens long lasting en dat merk je heel goed. Want na een maaltijd hoef je hem maar iets bij te werken.


Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst Purple Affair en ik kan je vertellen dat hij langzaam naar mijn favorieten lipstick lijstje gaat. Enthousiast geworden? Bezoek dan één van de winkels van Make-up Studio, hun webshop of neem een kijkje bij Back Stage. De lipstick Purple Affair kost €15,90.Wat vind jij van paarse lipstick en zou je het ook dragen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten