woensdag 12 november 2014

MAN: De Baard


De baard is weer hipper dan ooit en dat is duidelijk te zien in het straatbeeld. Terwijl wij vrouwen niet zonder een mooie tas of opvallende kleur lippen over straat kunnen, is het anno 2014 heel normaal dat de man van nu met een volle, ruige en opvallende baard rond loopt.


Je houdt er van of je vindt het helemaal niks, maar hét accessoire van de man dit najaar is toch echt de baard. Een paar stoppels is eigenlijk niet genoeg, want hoe voller de baard hoe beter. Wil je lover geen baard laten staan, geen probleem want ook bij je vader kan het er trendy uit zien. Aan deze trend en zoals aan vele zit geen leeftijd verbonden. Hou er wel rekening mee dat je goed naar het gezicht kijkt voordat je een baard laat groeien, want in de juiste shape is wel belangrijk. Bij een ovaal gezicht kan je alle kanten op, maar heb je meer een rond gezicht focus je dan meer op de lengte, terwijl als je een hoekig gezicht heb je meer moet concentreren op de bakkebaarden en snor.


Ik ben benieuwd wat jullie van de baarden trend vinden. Zelf vind ik het erg leuk, mits het een goede volle baard is en hij goed word onderhouden. Hij mag er dan wel nonchalant uit zien ondertussen moet hij wel verzorgd zijn.

Wat vind jij van de baard trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten